• Snabb leverans
  • Säkert grepp
  • GRATIS FRAKT ÖVER 500,-
Barnbroddar
Din Sikkerhet

Barnbroddar

Ge barnen en säker tur på vinterns hala vägar.Vintern är en tid full av nöje och äventyr för våra barn, med pulka, bygga snögubbar, lyktor och lek högt på listan över favoritaktiviteter. Men förutom all glädje vintern ger, kommer den också med utmaningar som hala vägar och isiga trottoarer. För att dina barn ska kunna njuta av vintern är barnbroddar en användbar del av vinterutrustningen.

Babybett är små och lätta. De fästs lätt på barnskor eller stövlar för att ge ett bra grepp på isiga och hala underlag. De är en enkel och effektiv lösning för att undvika fall och skador som kan uppstå på hala vägar. Barnspikar ger barn bättre stabilitet och minskar risken att halka och falla på isen. Detta kan hjälpa till att förebygga skador. Nordic Grip levererar barnklossar anpassade för alla storlekar och de passar de flesta skor och stövlar.

Varför barnbroddar?

Barnbroddar är ett enkelt, prisvärt och effektivt sätt att se till att dina barn kan njuta av vintern utan att behöva oroa sig för hala vägar. Genom att investera i ett par pålitliga barnbroddar ger du dina barn möjlighet att utforska vintern i full säkerhet. Så låt dem hoppa i snön, springa på isen och uppleva vinterns roliga sida, allt samtidigt som de är säkrare med spikar på fötterna.

https://www.nordicgrip.se/pub_docs/files/NG0005_12.jpg
https://www.nordicgrip.se/pub_docs/files/NG0005_15.jpg