• Snabb leverans
  • Säkert grepp
  • GRATIS FRAKT ÖVER 500,-
Bäst i test
Nyheter

Bäst i test

Testvinnaren tar sticket ur de tvåliga backarna

TV 2 hjälper dig (TV 2): Med hal is kommer krockar och fall – i massor. Vi har hittat sticken du kan lita på – och vill undvika!

Har du haft ett obehagligt möte med blank is i vinter? Bra spikar kan vara räddningen från en bruten handled på den släta. Men alla är inte lika bra. Vi har tagit ett utdrag från TV 2 Hjelper deg som har testat fem olika spikar för allmänt gångbruk.

För att testa detta tog TV2 med oss ​​curlingdrottningen Dordi Nordby, hon har flera OS- och VM-medaljer från nittiotalet och är väl van vid att släta is. I testpanelen ingår även hennes brorson Fredrik Nordby och professionella curlaren Joachim Lange. Två andra som också testat sticken är kiropraktor Morten Johanessen och sjukgymnast Frida Leiulfsrud som arbetar på fot- och fotledsmottagningen på NEMUS Bryn.

Så här sa de om vår klassiska sting, NORDIC GRIP WALKING.

Bästa greppet med många spikar

Spikar med broddar är vanligtvis standardtypen. Våra resultat visar att det kan finnas en bra anledning till just det. Alldeles högst upp hittar vi Walking stinger från Nordic Grip. Ett heltäckande sting med 10 starka metalldubbar. Lätt att ta på och av, och med ett rejält grepp - detta var testpanelens favorit!

Nordic Grip Walking - tärningskast 6 och testets vinnare!

Läs hela testet på:

Tv2.no

https://www.nordicgrip.se/pub_docs/files/Bestitest/kent-henderson-5yOefHJEaGw-unsplash-(1).jpg