• Snabb leverans
  • Säkert grepp
  • GRATIS FRAKT ÖVER 500,-
Långfärdsskridsko
Nyheter

Långfärdsskridsko

Långfärdsskridsko: En vinteridyll för den äventyrliga.



Turskridskoåkning är en spännande aktivitet som ger dig möjlighet att utforska den svenska vinternaturen på ett unikt sätt. Med turskridskor tillryggalägger du stora avstånd på kort tid, och det här är ett roligt och actionfyllt sätt att röra sig i naturen. Skridskoåkning ger en unik möjlighet att komma nära naturen. När du glider över isen kommer du att känna den under dig och du kommer att känna att du blir en del av landskapet.

Förberedelser:

I miljön påpekas alltid att det inte finns något som heter säker is, bara säkra skridskoåkare. Därför har Nordic Grip skapat ett komplett koncept med högkvalitativa skridskor och nödvändig säkerhetsutrustning. Säkerhet bör alltid stå högst upp på din lista när du ger dig ut på ditt skridskoåkningsäventyr. Se till att kontrollera tjockleken på isen innan du börjar röra dig på den. Bär alltid nödvändig säkerhetsutrustning såsom isspikar, isstolpar, en hjälm och en livlina. Det rekommenderas också att åka med andra för extra säkerhet.

Njut av den nordiska vintern:

När allt är på plats är det dags att utforska den nordiska naturen och glädjen att åka skridskor. Glid över isen samtidigt som du tar in intrycken i fantastiska omgivningar. Skridskoåkning i norsk natur är en oförglömlig upplevelse för äventyrssökande!

Kom också ihåg: valet av storleken på skridskorna du åker på beror inte bara på storleken på dina fötter, utan också på underlaget och isen du går på. Är det en slät, platt och snabb is kan långa skridskor ge en fantastisk känsla även med mindre fötter. Men om det är grovt och isen är ojämn kan det vara lättare att röra sig över isen med en kort skridsko på fötterna.
https://www.nordicgrip.se/pub_docs/files/NG8000_1.jpg
https://www.nordicgrip.se/pub_docs/files/SCO_15.02.2333092.jpg