• Snabb leverans
  • Säkert grepp
  • GRATIS FRAKT ÖVER 500,-
WET'S är tillbaka!
Nyheter

WET'S är tillbaka!

Nordic Grip kommer återigen att producera den välkända RedDot design Award-vinnande Wets boot.

Under den period vi har arbetat med Nordic Grip har vi fått upprepade förfrågningar från distributörer, slutkunder och partners om vi kan återuppta produktionen av den eftertraktade Nordic Grip WETs gummistövel. Detta har varit mycket populärt, och sägs ha varit särskilt populärt i länder som Tyskland, Schweiz och England. Nu vill vi även fokusera på denna känga i det här landet.

Feedback vi har fått framhäver naturligtvis de praktiska egenskaperna med att enkelt kunna glida in/ur stöveln, samt att den fungerar väldigt bra i ett blött, lerigt och kallt klimat då den även håller värmen bra när det är kallt ute. Den inbyggda IceLock-sulan bidrar även till ett bra grepp när du går ut på vintern och det blir halt och isigt ute.

Utöver de praktiska funktionerna är feedbacken också tydlig om den spännande och trendiga designen, som även vann de välkända RedDot designpriserna vid introduktionen. Stöveln kommer i flera olika spännande och moderna färger som kommer att fullända din outfit och samtidigt täcka de utmaningar som vintervädret ger.
https://www.nordicgrip.se/pub_docs/files/WETsertilbake/Nordic-Range-Cuckooland-HR-Cutout.png
https://www.nordicgrip.se/pub_docs/files/WETsertilbake/10-470_001_Dypetset.png
https://www.nordicgrip.se/pub_docs/files/WETsertilbake/10-450_WETS_NAVY_06_USE.png
https://www.nordicgrip.se/pub_docs/files/WETsertilbake/10-540_001.png